Kontakt – här finns vi

Vi kan inte få nog av inspiration för en hållbar livsstil, så vi försöker finnas på så många sociala medier som vi bara kan. För att träffa likasinnade, för att hitta uppslag för bloggen, för att få kontakt med våra lokala eko-hjältar och ibland bara njuta av vackra bilder. Häng med!


På Pinterest samlar vi kul fakta och inspiration som passar en alternativ livsstil. Ofta hamnar här utländskt material på engelska, bland annat från USA:s svar på tidningen Åter – Mother Earth News. Vi försöker också dela informativa blogginlägg från svenska webbsidor, det finns så mycket att plocka ifrån! Följ gärna Alternativa Höga kusten på Pinterest!

På Instagram publicerar vi under hashtaggen #alternativakusten, haka gärna på! Jämfört med Pinterest är våra delningar på ”insta” mer personliga och visar det vardagliga livet med sopsortering och i undertecknads fall – utrotning av lupiner.

Vi finns givetvis även på Facebook, där vi har en egen sida där alla webbsidans uppdateringar dyker upp, men även en grupp som blir vad vi gör den till. Eftersom inte alla finns med på Facebook av väldigt rimliga skäl kommer vi aldrig att publicera något på endast Facebook.

På twitter finns vi som @alternativkust och retweetar en hel del intressant både från Sverige och utomlands, samt hakar på i de debatter som rör landsbygdsutveckling i allmänhet och hållbar livsstil på landsbygden i synnerhet.